• Üdvözöljük az eAcademy-n!

  Tanulja meg, hogyan kell a napelemes rendszereket telepíteni és vállalkozását bővíteni

  Csatlakozzon hozzánk most
  Two installers with solar panels
 • Tudásépítés kezdőknek és haladóknak

  Ingyenes, rugalmas és kényelmes, 24 órán keresztül elérhető online

  Csatlakozzon hozzánk most

Az eAcademy a napenergiarendszerek telepítéséhez

Az eAcademy-ről és az e-tanulásról

Az e-tanulás az emerce céggel tökéletes kiindulási pontot jelent a napenergia üzleti vállalkozásához.
Az eAcademy segítségével, videóinkkal és webináriumainkkal gyorsan és önállóan megismerheti a napelemes rendszerek telepítésének különlegességeit: bárhol, bármikor és az Ön érdeklődéséhez igazítva. Ez számos lehetőséget jelent a nap 24 órájában, a munka minőségének és értékének növelésére, és további ügyfelek megszerzésére. Kezdje el velünk most!

Útmutató videók

Tömör, hasznos információra van szüksége és nem akarja megvárni a webináriumot? Vessen egy pillantást az útmutató videó részre. Itt videókat talál a napenergiás termékeink és csomagjaink magyarázatával, valamint oktatóink vagy termékpartnereink által bemutatott telepítési tanácsokkal és műszaki tippekkel.

Installation and Commissioning of the Sunny Boy 1.5/2.5

Tech Tip: Commissioning your SMA inverter with Built-in WLAN

Tech Tip: Sunny Tripower CORE1 Installation Overview

Tech Tip: Sunny Boy 3.0–5.0 Installation

Partner webináriumok

Részletesebb információra van szüksége? Online webináriumaink biztosítják a szükséges válaszokat – közvetlenül a termékpartnerektől. A prémium termékekkel, azok telepítésével és üzembe helyezésével kapcsolatos minden kérdésére professzionális oktatók válaszolnak a webináriumunk során. Bárhonnan csatlakozhat – csak annyit kell tennie, hogy regisztrál.

Webináriumok az SMA Technology AG-tól

Az SMA Technology hosszú és sikeres múltra tekint vissza a következő témákban nyújtott részletes képzések terén: termékek, energiarendszerek és szolgáltatások. Felhasználóközpontú webináriumaink részletes betekintést nyújtanak az aktuális témába, és felkészítik Önt arra, hogy az újonnan megszerzett napenergia szaktudását alkalmazza a napelemes üzleti vállalkozásában.

Webináriumok a my-PV GmbH-tól

A my-PV szakértőnek számít a fotovoltaikus energia hatékony felhasználása terén: akár magánháztartásokban melegvíz előállításához, akár általános fűtéshez. A napelemes rendszer telepítői számára készített webináriumok a telepítés összes lényeges aspektusát lefedik és lehetővé teszik, hogy bővítse üzleti portfólióját ezen szolgáltatásokkal.

Helyszíni és online tréningek

Szeretne több gyakorlati képzésben részesülni általános témában vagy bizonyos termékekkel kapcsolatban? Csatlakozzon az egyik személyre szabott tréningünkhöz! Mindent megtanul, amit tudnia kell azokról a termékekről és szolgáltatásokról, amelyekre szüksége lesz a jövőbeli napenergia-projektekhez.

Online képzés igény szerint

Online képzéseinken érdeklődésének megfelelő, mélyreható ismereteket szerezhet a termékekről, szolgáltatásokról, napelemes berendezésekről és egyebekről. Oktatóink megmutatják, mit kell Önnek tudni, milyen sajátosságokat kell figyelembe vennie, és válaszolnak minden kérdésére.

Helyszíni képzés igény esetén

Keressen legalább 5 telepítőt, akik szintén szeretnének belépni a napenergia-iparba és részesüljön helyszíni képzésben. Tanúsított oktatóink felkeresik Önt, és személyes, érdeklődés-specifikus tanácsadást nyújtanak Önnek.

Oktatóink

eAcademy

Thomas Rink az Ön oktatója a napelemes rendszerek tervezéséhez és telepítéséhez 3 kWp-tól 20 MWp-ig, és több mint 25 éve dolgozik a környezet- és energiamenedzsment területén. Tapasztalata magában foglalja a napelemes, valamint a megújuló fűtési és hűtési technológiákat.

Széles körű iparági ismereteinek és jelentős gyakorlati tapasztalatainak köszönhetően magasan képzett oktató a napelemes rendszerek telepítésében. Videóinkban és webináriumainkon különösen hasznos lesz a termékportfóliónkkal kapcsolatos szakértelme. Miután sokáig dolgozott a különféle komponensekkel, ismeri az összes különlegességet, és örömmel válaszol minden esetleges kérdésére.

 • A Hapowi alapítója / volt igazgatója
 • ARENEW GmbH alapítója / volt igazgatója
 • Egyetemi diploma kémiai folyamatmérnöki szakon

Regisztráljon most – ingyenes!

 • Vegyen részt képzéseken, webinarokon és kapjon ingyenes anyagokat eAkadémiánktól
 • Saját fiókot kap online boltjainkban elérhető prémium termékeinkhez
 • Megbízható segítség minden kérdésben


NewsletterFacebookLinkedIn