• Rólunk

    emerce – emerce –minden energia

Az emerce egy fiatal vállalat, melyet 2018 novemberében alapítottunk meg azzal a jövőképpel, hogy decentralizált megújuló energiaforrásokat használva teljes mértékben független energiaellátást biztosítsunk az emberek számára.

Az emerce a világszerte tevékenykedő, globális piaci szereplőket összekötő, egyablakos webáruház. Az emerce összeköti a telepítőket, valamint a napelemes, a napenergiával működő és az intelligens otthonok értékesítőit a végponttól végpontig terjedő ellátási láncok mentén, hogy elősegítse az energiarendszerek új globális piaci szegmensekbe való betörését.

Az emerce az SMA Solar Technology AG 100%-os leányvállalata, melynek székhelye a németországi Kasselben található, ami azt jelenti, hogy az emerce az anyavállalat nemzetközi energiarendszer-szakértelmére és infrastruktúrájára építhet.

Az emerce igazgatótanácsát Stefanie Hegener és Sven Bedbur képviselik. Az emerce fiatal, lendületes csapata termékmenedzserekből, ellátásilánc-menedzserekből, valamint logisztikai, e-kereskedelmi, marketing- és értékesítési szakemberekből áll.

Az Ön missziója – a mi víziónk

Mozgatóerőnk: a jövőbeli értékek
Célunk, hogy decentralizált megújuló energiaforrásokat használva az energiaellátás tekintetében teljesen függetlenné tegyük az embereket egy hálózatba kapcsolt világban. Összekötjük egymással a piaci szereplőket, hogy egyszerűbbé tegyük az energiarendszerek, a szoftverek és a szolgáltatások vásárlását a változatos, globális, végponttól végpontig terjedő ellátási láncokon belül.

Egyablakos webáruház
Napelemes és nem napelemes rendszerek telepítői számára B2B platformot kínálunk – az energiarendszerek teljes skáláját egy kézből biztosítva. Testre szabott, telepítésre kész csomagokkal látjuk el ügyfeleinket, melyek az egyéni igényekhez igazodnak.

A napelemes rendszereken túl
A napelemes univerzum szolgál alapul minden további ellátási lépéshez. Mindent szállítunk, a tárolóberendezésektől kezdve a fűtési, szellőzési és légkondicionálási rendszerekhez való berendezésekig, az intelligens otthonok alkotóelemeitől és biztonsági berendezéseitől az e-mobilitásig. Az emerce neve egyet jelent a kiváló minőségű termékkel, a hosszú élettartammal és a testre szabott termékmegoldásokkal – mindezt egyetlen piacon.

Energiarendszerekkel kapcsolatos szakértelem

Minden energiarendszer központi eleme a központi inverter. Egyik fő prémium partnerünkkel (SMA) együtt, csapatként több mint 35 év tapasztalattal rendelkezünk, és összeségében 8,5 GW teljesítményt biztosító invertereket telepítettünk 18 országban.

Az emerce az összes piaci szegmensben aktív, a tetőre szerelt otthoni telepítésektől a kereskedelmi üzleti tevékenységig.

Nemzetközi tapasztalat

Az emerce számos piacon aktív, és tudja, hogyan kell kezelni a helyi előírásokat, a termékekkel, valamint logisztikával és exportálással kapcsolatos követelményeket.

Így Ön biztos lehet benne, hogy a megfelelő rendszert szállítjuk le Önnek határidőre.

Infrastruktúra- stratégia

Az emerce egyablakos webáruházként megosztja platformját a (feltörekvő) professzionális piaci szereplőkkel. Terjeszkedésünk a meglévő telepítőkre összpontosít, hogy erős jövőbeli energetikai infrastruktúrát építsünk ki.

Ez azt jelenti, hogy az Ön megbízható partnere leszünk a következő évtizedekben.

Az emerce az SMA egyik alapvető stratégiai pillére.

Megbízható üzleti partner.

Mit jelent ez az Ön számára?

Ez azt jelenti, hogy ránk a jövőben is számíthat, és kiváló partneri kapcsolatot élvezünk Önnel.

Regisztráljon most – ingyenes!

  • Saját fiókot kap online boltjainkban elérhető prémium termékeinkhez
  • Vegyen részt képzéseken, webinarokon és kapjon ingyenes anyagokat eAkadémiánktól
  • Megbízható segítség minden kérdésben

NewsletterFacebookLinkedIn